Azira's FotoPage

By: Azira Halim

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Sunday, 27-Sep-2009 18:09 Email | Share | | Bookmark
MENGHITUNG HARI



Saturday, 15-Aug-2009 22:34 Email | Share | | Bookmark
Eiffel Tower



Thursday, 15-Jan-2009 16:55 Email | Share | | Bookmark
Our last winter??

 
 
 
View all 17 photos...
Hmm..skrg ni tgh winter kat sini..sejukkk sgt..rasenya sejak kiterg duk sini, kali ni punya winter yg paling sejukk...tapi maklumlah..sejuk macmana pun, kat soton ni, nak nmpk salji turun mmg susah..harapkan sejuk je lebih.

Boxing day ari tu, best gilerr..ape yg kiterog beli?biarlah rahsia..kirenya puass hati la..hahaha(gelak jahat+suka)..

Hopefully ni winter yg terakhir utk kiteorg..doakan ye..harap semua berjalan on schedule, wlpn ade bnyk cabaran..



Monday, 8-Dec-2008 12:09 Email | Share | | Bookmark
UPDATES

 
 
 
View all 14 photos...
Hmm..lama dah update fotopages ni..Dah berhabuk n bersawang segala...Ibu fasya teramat la sibuk lately ni..dah la tak bjalan ke mana pun, gmbr pun tak sempat nak upload..

Fasya skrg semakin nakal n banyak cakap...sepatah ibu ckp, sepuluh patah dia jawab..garang pun ye jugak..kdg2 tu saja je ibu nak mngusik dia...terus dia 'debuk' ibu..tu blum ngan marah dia ckp, "ibu, go away"...kuang 3x...

ade je 'projek' besar yg dia slalu buat..tu blum rutin harian dia menyepahkan umah..setiap kali ibu balik dr ofis, umah mesti mcm tongkang pecah..nasib ada satu je fasya firzanah..kalau tak, pengsan ibu nak kena kemas..

Raya aidliadha thn ni pun kiteorg tak kemana sgt..sebab weekdays..ibu buat mee rebus je..tu je kot update setakat ni..








Sunday, 31-Aug-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
Netball oh netball...

teka mane ibu fasya yang agak poyo tu..
dh nak start dh ni..
 
View all 8 photos...
Ha..dah lama ibu tak main netball..dolu2 mase mudo2, tu la sukan faberet ibu..dari darjah 5 ibu tak penah miss main...seingat ibu, last skali ibu main mase ngan Bank Negara dulu..lepas mengandungkan fasya + alahan yg teruk...terus ibu stop..sampai laaa ni..bila ade geng2 kat soton ni main netball, ape lagi...mase diorg buat mula2 dulu, ibu tak dpt join, sbb papa pun nak main badminton on the same day..takpe la..next time diorg buat, hari ahad..so ibu bleh la join..

Dgn semangat yg berkobar-kobar and risau sbb probability to PANCHET awal sgt tinggi..disebabkan semangat yg berkobar tak HENGAT..sampai lupa nak bwk kamera..so gmbr ni diambil dari official website geng2 ..so ape tinggu lagii...here we go!!




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net